Ljuvliga vår

Publicerad: 26/04 16:45

Idag kom vi alla elever tillbaka till skolan efter ett kort påsklov vilket var väldigt skönt. Folk är på gått humör och man njuter av det vackra vädret. Skolan är inte längre mörk och trist och kall som den brukar vara på vinter. Det är ljust och man hör fåglarna kvittra genom fönstren och det är minsann vårstämning. Vappen närmar sig och det har säkert varit dagens mest älmänna samtalsämne bland eleverna i skolan. Folk planerar hit och dit och alla ser fram emot det.
Vi från elevkårens sida har nyligen fixat en kaffemaskin till skolan, som blivit mycket väl använd. Det finns många olika kaffesorter,kakao,te m.m för bara 1 euro. För tillfället håller vi på planerar en s.k Crazy day som går ut på att hela skolan under en skoldag skall göra en massa galna saker på stan. Kommer att skriva mera om det inom kort.
Sköt om er och glad vappen.

Gymnasiet Svenska normallyceum, Helsingfors

RSSGymnasiet Svenska normallyceum, Helsingfors

Skolan med traditioner bloggar om verkligheten i dag

 • VEM BLOGGAR HÄR?

  Matias Rosström, 18, elevkårens ordförande, går andra året i gymnasiet. Spelar trummor i ett eget partyband, gillar tennis och badminton. Vanessa Westerlund, 17, går andra året i gymnasiet, rider och läser upp till tio bloggar per dag. Rektor Mikael Nyholm, 44, spelar fotboll och bloggar om frågor ur rektorsperspektiv.
 • april 2011
  M T O T F L S
      maj »
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  252627282930  
 • Etiketter

 • Kategorier