Sommarlov

Publicerad: 04/06 09:54

Idag är det sista sista sista skoldagen. Grattis alla studenter! Idag insåg jag för första gången att nästa år är det jag som får mössan.

Som avslutning på skolåret vill jag visa en liten del av vårterminen i bilder.

När abina stuckit blev vi tvåor äldst i skolan och vi hade gammeldans.

Under våren ordnade elevkåren en temadag. Matias skriver mera om det här. Bilden har min super duktiga klasskompis Wilhelmiina Arjatsalo ritat. Uppgiften var att rita en karikatyr av lärarna. En av Wilhelmiinas andra bilder har jag publicerat tidigare här. (förlåt Chrisu och Niklas- men bilderna är så bra ;))

Den efterlängtade kaffemaskinen som vår fantastiska elevkår ordnat kom den här våren. Läs mera om det här.

I maj deltog jag i resan till Förintelsens minnesmärken. Det är en av de bästa sakerna jag har gjort under mina 11 år i skolan. Bilden är från vår minnesstund i Auschwitz.

I biologin fick vi dissekera grishjärtan. Läs mitt inlägg här och Chrisus syn på saken här.

Under våren ordnade elevkåren Crazy. Läs mera om Crazy Race här.

Den sista skoldagen tillbringade vi på Sveaborg och till min glädje var det riktigt fint väder. Vi helt enkelt bara ”chillade”.

Jag hoppas ni alla har ett trevligt sommarlov.  Nästa gång jag kommer tillbaka till skolan kommer jag som abi (abi abi abi, abi hej abi hej osv.).

Ett stort grattis än en gång till alla studenter!

Gymnasiet Svenska normallyceum, Helsingfors

RSSGymnasiet Svenska normallyceum, Helsingfors

Skolan med traditioner bloggar om verkligheten i dag

 • VEM BLOGGAR HÄR?

  Matias Rosström, 18, elevkårens ordförande, går andra året i gymnasiet. Spelar trummor i ett eget partyband, gillar tennis och badminton. Vanessa Westerlund, 17, går andra året i gymnasiet, rider och läser upp till tio bloggar per dag. Rektor Mikael Nyholm, 44, spelar fotboll och bloggar om frågor ur rektorsperspektiv.
 • juni 2011
  M T O T F L S
  « maj   aug »
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  27282930  
 • Etiketter

 • Kategorier