Farväl Norsen!

Publicerad: 03/06 10:36

Nu kan jag äntligen kalla mig själv för en Forn Norsinna! Vi var omkring 70 personer som dimitterades från Norsen på lördagen. Det mulna vädret till trots var alla på gott humör. Dimissionen och studentfesten var snabbare över än jag väntat mig. En tredjedel av mitt liv har jag gått i Norsen och nu tog det slut så plötsligt. Men det ska bli skönt att få pröva på något nytt och inte bara göra samma sak år ut och år in.

Min tid på bloggen har också kommit till sitt slut. Följande förtjänar ett stort tack:

HBL, som gett Norsen en möjlighet att blogga här

-Min vän Linn, som hjälpt mig otroligt mycket med inläggen

-Min Mamma, som alltid finns där för mig

-Alla lärare som varit uppmuntrande och verkligen läst bloggen och gett positiv feedback, speciellt tack till dig Niklas som regelbundet läst bloggen och som har varit som en klippa i stormen

Mike, som alltid har dörren öppen

Skolan, som har visat förtroende och som har gett mig så många fina möjligheter

Norsen har varit en väldigt bra skola, åtminstone för mig. För min del har skolan och därmed också bloggandet tagit slut. Jag går vidare i livet men bloggen fortsätter med nya och fräscha bloggröster. Jag önskar alla en trevlig sommar, tack och hej!

Stämningen på Student-middagen på Börsen var minst sagt euforisk när snapsvisorna sjöngs.

Gymnasiet Svenska normallyceum, Helsingfors

RSSGymnasiet Svenska normallyceum, Helsingfors

Skolan med traditioner bloggar om verkligheten i dag

 • VEM BLOGGAR HÄR?

  Matias Rosström, 18, elevkårens ordförande, går andra året i gymnasiet. Spelar trummor i ett eget partyband, gillar tennis och badminton. Vanessa Westerlund, 17, går andra året i gymnasiet, rider och läser upp till tio bloggar per dag. Rektor Mikael Nyholm, 44, spelar fotboll och bloggar om frågor ur rektorsperspektiv.
 • juni 2012
  M T O T F L S
  « maj   aug »
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  252627282930  
 • Etiketter

 • Kategorier