Arkiv för maj 20th, 2011

Crazy Race

Publicerad: 20/05 10:29

Jag som patriotiskt finsk indian på Alexandersgatan på Crazy Race.

På tisdagen ordnade vår elevkår en temadag för oss elever, Crazy Race. Crazy Race går ut på att vi elever delades in i lag på 6-8 personer. Lagen fick sedan ”smått galna” uppgifter som skulle filmas med en digikamera. Filmerna visades sedan för hela skolan. Skolan röstade fram det roligaste laget som sedan fick ett fint pris.

Årets vinnarlag hette ”Flower Power” som var en grupp på endast tre flickor. De var klädda i hippistil. Mitt lag hade däremot hade indian tema, så vi sprang omkring på stan med krigsmålningar på kinderna och fjädrar på huvudet

Till uppgifterna vi fick hörde bl.a. att  uppträda med sång och dans på allmän plats. Vissa lag var tvugna att bjuda upp någon från gatan att dansa med. Vissa lag måste även ”free hugs” till förbipasseranden. Det kanske inte låter så galet, men faktum ät att det blev helt ”crazy”.

Mitt lag fick även i uppgift att ta en galen bild. Vi fick idén att klättra upp på en bil  på Senatstorget och posera där. Japanerna på Senatstorget älskade oss, de ville också posera med oss på bilden, precis som ni kan se en japan i röd jacka till höger i bilden.

Det var en helt sjukt rolig dag och alla hade det helt jätte roligt. Tusen tack till elevkåren som orkar och vill arrangera roliga temadagar.

Gymnasiet Svenska normallyceum, Helsingfors

RSSGymnasiet Svenska normallyceum, Helsingfors

Skolan med traditioner bloggar om verkligheten i dag

 • VEM BLOGGAR HÄR?

  Matias Rosström, 18, elevkårens ordförande, går andra året i gymnasiet. Spelar trummor i ett eget partyband, gillar tennis och badminton. Vanessa Westerlund, 17, går andra året i gymnasiet, rider och läser upp till tio bloggar per dag. Rektor Mikael Nyholm, 44, spelar fotboll och bloggar om frågor ur rektorsperspektiv.
 • maj 2011
  M T O T F L S
  « apr   jun »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031  
 • Etiketter

 • Kategorier